Топ 3 любими български продукти за месец декември 

Месец декември беше доста натоварен, имах десетки планове, а реализирах само половината. Не успях да споделя на време списъка ми с любими марки за последния месец от годината, но защо пък да не започна новата година именно с него 😊

Ето кои съкровища попаднаха в моя топ 3 любими продукти:

Българският бранд за дамски и детски дрехи на Мина Голева
Почвам с една млада и много талантлива дама, която със своето име стои зад прекрасния бранд Mina Goleva.

Mina Goleva е български бранд за дамски и детски дрехи в лимитирани серии. Всичките модели на Мина се изработват след поръчка с индивидуалните изисквания за цвят и размери, като клиновете, например могат да се изработят и за бременни дами.

С Мина реализирахме един чудесен Giveaway през лятото на 2021г. с нейните рокли и още тогава разбрах колко много хора харесват нейните чудесни модели. А в края на годината си взех от нейните кадифени клинове, които са невероятно меки и топли, перфектни са за зимата и си отиват с всичко: меки пуловери, дълги ризи или тази разкошна блуза със зимни мотиви, отново на Мина Голева.

Новата българска марка за стилни и удобни дамски якета ZEMM

Като говорим за топли зимни дрехи, няма как да не спомена едно чудесно откритие – зимните якета ZEMM .

ZEMM е новата актуална марка на BAPA SPORT. Това е малка фамилна фирма, която се ръководи от Зарко, Емил и Миряна Башеви. Именно с Миряна имах щастието да се запозная и тя ми разказа за историята, мисията и визията на техния бранд.

Досега основно са произвеждали и изнасяли за европейския пазар, но вече искат да се утвърдят на родния и тъй като моделите им са наистина впечатляващи и доста качествени, реших да си партнирам с тях и да ви разкажа повече.

Аз лично си избрах модела Cadiz от тяхната най-актуална зимна колекция с марка ZEMM. Якето е изключително удобно и леко, но топло и подходящо за снежни игри. Особено много ми харесва качулката, която е широка и удобна за носене заедно с плетена шапка (аз съм супер зиморничава и не мога без плътна топла шапка).

Книгите на Евгения Войнова и издателство Давид

Когато някой близък ме попита какво да подари на децата ми, посочвам някое от заглавията на Евгения Войнова, което все още нямаме. Отдавна имаме и четем с наслада „Цветна бъркотия“, „Мечта“ и „Давид“, а този декември се сдобихме и с „Вкусна Бъркотия“ и „Сто жаби“. Плаках на последната. Текстовете са толкова силни, римите са така благозвучни, а илюстрации са разкошни и изключително забавни за децата.

На едно интервю за „Софийския международен литературен фестивал за деца и младежи“ ме попитаха чия творба бих искала да съм написала аз и почти веднага в ума ми се появиха именно римите на Войнова и смисъла, които въплъщават. Това е причините да включа издателство „Давид“ в списъка ми, защото олицетворява едновременно български творец и продукт, който заслужава да стигне до още повече деца и родители и се надявам през новата година да ни зарадва с ново заглавие 🧡

Ако искате да научите за други любими наши български марки и продукти, вижте моите топ 3 за месеците:

Ноември

Октомври

Септември

А на всички млади творци, семейни фирми, дребни предприемачи и производители пожелавам новата 2022 година да донесе работа, развитие, вдъхновение и благоденствие!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.